2019-08-19 Vernieuwde website

Aha, u heeft het zelf al gezien. Onze website zit in een nieuw kleedje.

Eenvoud in gebruik en vanzeflsprekend geschikt voor alle apparaten van PC scherm over tablet tot smartphone. Maar er is meer: deze website is nu ook veiliger. Je komt nu bij ons terecht via https://www.sintceciliareet.be. Als alles goed gaat, zie je in de adresbalk boven dan een groen gesloten hangslot. De eerste keer dat je onze website bezoekt, krijgt je ook een melding over de cookies die we gebruiken. U kan gerust zijn, wij gebruiken geen Google Analytics of andere volgsystemen. De cookies op onze website zijn er alleen om het surfen aangenamer te maken.

In de komende weken wordt de content stelselmatig uitgebreid. Je kan ook via Categorie├źn (zoals Concerten) en Tags (zoals 2019) heel snel vinden wat je nodig hebt. De meest gebruikte functies staan in het menu.

Veel surfplezier!